Over Vlara

De vereniging van, voor en door de Vlaamse reisagenten.

VLARA vzw is de Vlaamse Associatie van Reisagenten. VLARA is een vereniging van, voor en door de Vlaamse reisagent. VLARA werd in 2003 opgericht door ervaren en bovenal dynamische reisagenten.

Wij adviseren en ondersteunen onze leden bij alle aspecten van hun beroepsmatige activiteit. Daarnaast doen wij aan belangenverdediging om de sector de nodige zuurstof te geven en te wegen op beleidsbeslissingen gerelateerd aan de reissector.

VLARA is de vereniging van, voor en door de Vlaamse reisagenten.

VLARA is een beroepsvereniging waar u zich thuis voelt, een plaats waar u in alle vertrouwen terecht kan voor deskundig advies.VLARA streeft naar het aanbieden van een snelle en efficiënte oplossing voor al zijn leden. Hiernaast stimuleert VLARA interactie tussen leden onderling en met leden. Ook verzekeren wij de opvolging van wijzigingen in de reissector, opsporen van inbreuken…

VLARA ontwikkelt een dynamische en gedreven werking ten bate van de Vlaamse reisagenten. De twee pijlers van deze werking zijn dienstverlening en behartiging van de belangen van haar leden. VLARA is betrokken bij structurele hervormingen in de toeristische sector, praat en onderhandelt met de Vlaamse, federale en Europese overheid. Verder beklemtoont VLARA de waardevolle en onmisbare functie van de onafhankelijke reisagent.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij we luisteren naar reisbureaus, van touroperators tot eenmanszaken, van starters tot ervaren reisagenten.

Wens je meer informatie over ons aanbod en onze werking? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@vlara.be of via de gegevens op onze contactpagina.